Da probijem led ja cu pisati prva evo ovako je to bilo..
Imam mnogo iznenadjnja od dragog koje cu pamtiti dok sam ziva ali evo ovaj je jedan od retkih koji cu vam sad ispricati ide ovako:
Janko je bio u Slovackoj na pola godine i kad je prvi put trebao stici kuci nije znao niko za njegov dolazak cak ni njegova porodica pa je iskoristio priliku da mene iznenadi a to je bilo ovako:
Posto sam se ja sa njime stalno cula preko skajpa kad je bio u slovackoj on i njegov brat Pavel su smislili ideju da me kao pozovu da dodjem da pricam sa Jankom preko neta.Jer ja net nisam imala pa sam uvek kad sam pricala sa Jankom dolazila kod njih i zato nisam ni slutila da je ovo neka zamka ili neko iznenadjenje za mene.Bila sam ubedjena da Janko mene zove, kad sam stigla kod njih prvo sto sam videla bio je komp ukljucen na netu i na njemu nesto napisano poput "ja nisam vise tu javicu ti se posle" a njegov brat pavel mi kaze da je otiso nesto da uradi medjutim ja sam bila sva iznervirana kao kako bas sad kad sam stigla?! medjutim Pavel je uzeo svoj mob i poslao Janku poruku a ja mislila da mu salje da sam ja stigla i da mi se javi kad ono on poslao samo cisto radi reda samo da ja poverujem.Ali u tom momentu sam videla Jankov mob kako mu zvoni uzela u ruku i kazem sta je ovo procitam poruku i ne verujem svojim ocima, kad onda njihova sestra Ana otvara jednu zavesu gde je bio Janko na krevetu ja sam bila toliko iznenadjena da sam sva bila van sebe mislila sam da sanjam.Pa sam kako sam trcala ka njemu slucajno mu udarila nosic joj jadan on ali ja nisam kriva ponele me emocije.No posle par dana bila nam 1 god kako smo u vezi i onda mi na kucnu adresu poslao cvece za koje ja nisam imala pojma sta to treba da znaci i od koga je to dok nisam procitala od koga je i na toj maloj porukici pisalo je Volim te najvise na svetu tvoj Janko ovo cu pamtiti dok sam ziva jer je to mozda za nekoga malo ali za mene sasvim dovoljno jer znam da me voli i ja njega pa sta ce nam vise?