Nesrecna ljubav je jako bolna i nebi to preporucila ni najgorem neprijatelju a kamoli nekom drugom.
Meni se desilo vise nesrecnih ljubavi ali prva nesrecna ljubav je bila da sam totalno bila van sebe bila sam u stanju da placem dan i noc.Da se vracam iz grada uplakana i da nisam bila dostupna po celu nedelju.Nesrecna ljubav za mene je ljubav koja ti nije uzvracena npr: ja sam ga volela puno bila sam u stanju pruziti mu sve i bila sam spremna svega se odreci samo za njega ali izgleda da njemu to nije bilo dosta zeleo je vise...Kad je saznao da ga volim iskreno mucio me,izludjivao me je samo da patim jos vise nanosio mi je duboke boli u srce pravio se faca i ljubio svaku curu koja bi mu prisla a da sam ja to sve videla izbegavao me je umisljao da je kralj...a mene je to sve pogadjalo i bolelo osecala sam da svakim danom da se moje srce polako raspada,da nemam vere u dalji zivot da nemam snage da se borim sa tim bolom sa agonijom koja me ubijala...
To me sve pratilo dok nisam naisla na drugu ljubav Janka od tad evo sad sam srecna i hvala bogu svu ljubav koju pruzam Janku on mi je uzvraca cak sta vise voli me iskreno i jako..
P.S: U svakoj Nesreci ima neka Sreca